KP Sports Endurance

KP Sports Endurance er drevet af et ønske om at hjælpe unge, såvel som voksne, med at realisere deres personlige mål gennem en realistisk træningsplan som er tilpasset ind i den individuelles hverdag med familie, uddannelse, arbejde etc. Vigtigst af alt er at træningen ikke bliver et unødvendigt stress, hvilket vi gennem en daglig sparring og dialog kan forhindre.

Kasper Pedersen – dine nye bedste ven i triatlon 🙂

Jeg har 10 års trænererfaring med unge og voksne i triatlon sporten, hvor jeg både har lavet individuel træning og programlægning til alle typer af atleter. Til daglig er jeg ansat som cheftræner i HØRSHOLM TRI, hvor jeg er ansvarlig for den daglige træningsplanlægning/struktur for vores atleter. Gennem mit klubarbejde er jeg også tilknyttet en række arbejde i Dansk Triatlon Forbund, hvor jeg hjælper med ungdomscamps og talentarbejde i dialog med de ansatte i Dtrif. Derudover arbejder jeg med en række professionelle triatleter, hvor jeg hjælper med rådgivning og sportsmanagement, når jeg rejser rundt med dem til deres races i løbet af sæsonen.

Min egen erfaring med sporten startede tilbage i 2014, hvor jeg indtil 2020 har trænet elitært og lært den rette balance mellem eliteidræt og en ungdomsuddannelse, som sidenhen er blevet til grundlaget for #KP SQUAD, hvor jeg ønsker at hjælpe ungdomsatleter og age group atleter med at finde deres balance i sporten.